درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به تشدید دوباره بحران داخلی سودان

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به تشدید دوباره بحران داخلی سودان، گفت: امیدواریم تمامی گروه‌های داخلی سودانی بر پایه احترام به خواست مردم درگیری‌ها را پایان دهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 04
کد خبر: ۱۲۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به تشدید دوباره بحران داخلی سودان، با ابراز نگرانی عمیق از تشدید تنش‌ها و تعمیق اختلافات داخلی در این کشور، ضمن ابراز همدردی و تسلیت به بازماندگان کشته شده‌ها و قربانیان حوادث روزهای اخیر، بر لزوم توجه به مطالبات و خواسته‌های مردم و اهمیت واگذاری سریع امور به غیر نظامیان تاکید کرد و اظهار داشت: ضروری است تمامی طرف‌های داخلی درگیر در این بحران از رویکردهای اتهامی و تعمیق نفرت داخلی و بی اعتمادی گروه‌ها به یکدیگر، پرهیز و با در پیش گرفتن رویه‌های سیاسی، دموکراتیک و گفتگو بین گروه‌ها، برای خروج از بحران تلاش کنند.

 

وی همچنین خواستار هوشیاری مردم سودان در قبال دخالت طرف‌های دارای سابقه در خشونت آفرینی، افراط گرایی و تربیت و ترویج تروریسم در امور داخلی سودان شد و گفت: ضمن هشدار نسبت به دخالت قدرت‌های بیگانه که می‌تواند موجب پیچیده و طولانی‌تر شدن بحران شود، عمیقاً نگران منازعه قدرت در این کشور و تبدیل سودان به صحنه منازعه محورهای خارجی بوده و امیدواریم تمامی گروه‌های داخلی سودانی، در آستانه عید بزرگ مسلمین و بر پایه احترام به خواست مردم این کشور، درگیری‌ها را پایان دهند و در مسیر بازگشت ثبات داخلی و امنیت مردم سودان گام بردارند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر